Jelentkezési, Fizetési és Lemondási feltételek

A jelentkezés során az adatokat, a „Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek”-et, valamint az Adatkezelési tájékoztatót is jóvá kell hagyni. Ezek után az online regisztrációról e-mail-ben visszaigazolást küldünk.

A „Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek” elfogadása után, a regisztráció során jóváhagyott adatok alapján a visszaigazoló levél mellékleteként egy díjbekérőt küldünk e-mailben, melyet kérünk a regisztráció visszaigazolásától számított 8 munkanapon belül kiegyenlíteni szíveskedjenek. A fizetést követően kerül kiállításra a számla, melyet postázunk Önöknek a regisztrációnál megadott címre.

Az online regisztráció megrendelésnek minősül. A rendezvényen a részvétel feltétele a részvételi díj előzetes kiegyenlítése.

A jelentkezés véglegesítése és elküldése után lemondást elfogadunk, a részvételi jegyet visszaváltjuk. A részvételi díjat a rendezvényről történő távolmaradás esetén nem kell kifizetni.

A részvételi díj teljes kiegyenlítése után a részvétel átruházható.

A Terra-Tender Kft. fenntartja a jogot a rendezvény és műsorok időpontjának módosítására. Ha a rendezvény időpontja módosul, az új időpontról a Terra-Tender Kft. megfelelő időben tájékoztatja a jegyvásárlókat.

Ha a rendezvény jogszabályi vagy hatósági korlátozás vagy a felektől független külső egyéb körülmény miatt nem tartható meg a kijelölt időpontban, a Terra-Tender Kft. a rendezvényt nem tartja meg, az erről szóló döntés közzétételét követő 20 napon belül visszatéríti.